Flowerday in Werne🌻!

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, koers kom maar gauw.

Vandaag stond ik aan de start in het Duitse Werne. Zoals vaak in Duitsland was het een ligt glooiend parcours. Een mooi rondje met een mooie groep rensters. Voor de start keek ik even om mij heen maar ik kende niemand. Gunstig of ongunstig? Dat zou de tijd leren.

Na een paar rondjes kwam de eerste premiesprint, ik reed daarna direct door maar ze reageerde al vrij snel. Van samenwerking was geen sprake. Na een tijdje kwamen we bij de nieuweling jongens wat de wedstrijd een stuk lastiger maakte. Ze haalde ons niet uit elkaar waardoor het keuzes maken was. Er reden er twee weg, waren ze goed? Geen idee. Ze reden ik ieder geval niet super hard weg. Omdat de nieuwelingen jongens constant op iedereen zijn wiel zaten de rijden nam ik de beslissing om even te wachten en later proberen te springen. Helaas was dit verkeerd gegokt. Ze bleven weg en ik werd 3e. Achteraf bleek het dat het een oud Europees kampioen was die weg reed. Dat had ik moeten weten ;). Al met al prima dagje en een ‘hele grote bos’ bloemen. Op naar de volgende koers👌🏼.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s