Le Samyn des Dames

Na Hageland was ik toch wel heel nerveus voor de koers. Wat ben ik blij met deze wedstrijd. Telkens kon ik in de eerste groep mee en ik heb alle taken kunnen volbrengen in de wedstrijd. Ik heb me oprecht nog nooit zo sterk gevoeld als vandaag in de wedstrijd. Aan de ene kant is het moeilijk te geloven dat de ene koers zo onwijs slecht gaat en dat het 2 dagen later zo goed gaat. Het belangrijkste voor nu is om in mezelf te blijven geloven want ik moet eerlijk toegeven dat ik na de eerste koersen toch wel een beetje in paniek was.

groetjes Karlijn Swinkels

Na Hageland gereden te hebben, wist ik dat het met de vorm wel goed zat. In deze wedstrijd was het positioneren heel belangrijk, omdat er een aantal moeilijke kasseien stroken tussen zaten. Het positioneren ging me goed af, maar ik mis de kracht nog (wat logisch is als eerstejaars) om echt mee te kunnen. Bij het in gaan van de tweede plaatselijke ronde zaten er twee groepen voor me. Wat in de loop van de ronde veranderde, omdat mijn groep nog aan kon sluiten bij groep twee. Ik ben daar uiteindelijk ook in gefinished.

Ik zeg op naar de volgende!

Groetjes Sylvie Swinkels

One comment

  1. Luc Wilms · maart 7, 2019

    Blij met wat jullie al hebben laten zien en bedoel ik beiden , zorg dat je er een goed gevoel aan overhoud en Sylvie oren en ogen open daar steel je het meest mee 🤔😉💪

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s