Zweden 🇸🇪🇸🇪

Na het EK ben ik zo goed als meteen door gegaan naar Zweden. Er stonden 2 wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijd was een ploegentijdrit en de tweede wedstrijd bestond uit een koers over 145 kilometer met +- 30 km aan gravelstroken.

Ploegentijdrit

Op zaterdag 17 Augustus was de ploegentijdrit. Dit was dan ook meteen de eerste ploegentijdrit van het seizoen. We stonden zonder verwachting aan de start maar wisten op een gedeelde 8ste plaats binnen te komen. De tijdrit was vrij hectisch aangezien we nooit met elkaar getraind hadden. Ondanks alles hebben wij ons verbaasd over het resultaat. Mijn overall feeling was super goed. Ik keek al meteen uit naar de wegrit.

Vargarda Road race

De wegrit bestond uit een wedstrijd over 145 kilometer met 30 kilometer aan gravelstroken. Het was een van de zwaarste koersen die ik tot nu toe heb gereden. Na 30 kilometer reed er een groep weg waarbij een ploeggenote van mij bij zat. Maar vanaf dat moment was de koers dan ook echt geopend. Er werd volle bak een achtervolging ingezet. Ik kan mij dan ook geen moment in de wedstrijd meer herinneren dat het rustig aan ging. Het ging vooral om het blijven vechten voor je positie. In de finale waren veel aanvallen maar niemand bleef weg. Chloe wist 4e te worden in de sprint van de overgebleven rensters. Het was een goede dag voor de ploeg. Zelf werd ik nog 21e. Ik ben blij hoe ik ben blijven vechten tot de finish. En waar ik kon nog heb kunnen helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s