Opening nieuwe wielerbaan Sittard

Eind 2016 werd ik benaderd door bouwonderneming Heijmans. Zij waren een van de drie aannemers die een offerte uit mochten brengen voor de aanleg van de nieuwe ‘veilige wieleromgeving’ in Sittard. Ze hadden een prachtige opzet gemaakt en vroegen of ik mijn medewerking wilde verlenen. Na een dagje “Tips en Tops” zijn de laatste aanpassingen aan het al gemaakte plan doorgevoerd. Ik was dan ook heel blij dat ze er met de overwinning vandoor gingen! Na maanden hard werken was dan op donderdag 1 Juni de officiële opening  van de nieuwe wielerbaan.

Bouwbedrijf Heijmans heeft mij gevraagd om de baan te openen samen met Giro winnaar Tom Dumoulin.  Samen hebben wij met de jeugd van de Bergklimmers (mijn vroegere vereniging) de eerste meters mogen maken op de nieuwe wielerbaan. Dit was ook weer een ervaring om nooit te vergeten, het enthousiaste publiek, de prachtige baan en nog eens te mogen genieten van mijn wereldtitel was al met al een geslaagde dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s