Profronde van Boxmeer!

Bochtje hier, Bochtje daar, dat is kenmerkend aan een criterium. Maar wat een schitterende ronde is het hier in Boxmeer. Vanaf de start was het koers. 60 kilometer en 30 rondjes moesten we afleggen. Na een aantal rondjes was de koers los, Anna van der breggen reed weg en het tempo ging langzamerhand omhoog. Een afvalrace was een feit. Wat moest ik doen is deze wedstrijd ? Aanhaken was de enige optie. Zo lang mogelijk bijblijven tussen deze toppers en dat lukte aardig. Uiteindelijk met groepje van 4 eraf in de laatste drie rondes, een 14e plaats voor mij. Zo waren wij ook de laatste die de koers mocht uit rijden, dat zegt genoeg over het niveau. Zo veel aanmoedigingen en zo'n goede sfeer. Super mooi om hier zo rond te mogen rijden. Ik heb genoten! Heerlijk zo weer kunnen koersen. Nu nog even de koers van de profs kijken, wie zou er winnen? Ik ben benieuwd.

One comment

  1. Maarten Mertens · juli 24, 2017

    Mooi dat je er zo van genoten hebt Karlijn!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s