EK Tijdrijden dag 1 & 2

Ja hor het is zo ver! Morgen is het Europees kampioenschap Tijdrijden!

Dag 1

  • Om 9 uur was het verzamelen bij de service course in Papendal. Zo'n 700 kilometer vlogen voorbij, dat komt natuurlijk door het goede gezelschap van Floortje en Thorwald. We hadden het in de auto al over het parcours gehad en de spanning begon toch wel een beetje te stijgen, hoe dichterbij we kwamen hoe meer we het er over kregen. Voordat we naar het hotel gingen zijn we dus toch maar even het parcours gaan verkennen. Een super mooi glooiend parcours, de wind gaat ook zeker een rol spelen. Een ding was duidelijk, de sterkste renster gaat hier winnen. Sóóó, dat is dan weer een opluchting, klonk het in de auto, hebben we het toch weer even gezien. Vervolgens zijn we toch nog een gedeelte van het parcours gaan verkennen, want het kan ook niet anders, we waren verkeerd gereden. Op zich niet raar als je er voor de eerste keer komt, maar misschien wel als je bedenkt dat we maar 4 kilometer van de start af liggen Hahaha! Vervolgens nog heerlijk gegeten en naar bedje toe.

Dag 2

  • De laatste dag voor de tijdrit! Lekker ontbijten, de nieuwe kleding passen en vervolgens weer de fiets op. Heerlijke blokjes gedaan en nu dan toch goed kunnen voelen hoe het loopt. De bochten hard verkend en ook gezien dat er maar weinig stukken echt vlak zijn. Een uitdagend parcours. Bij terugkomst is het alleen maar rusten, waar ik persoonlijk iets minder goed in ben. Gelukkig werd het rusten onderbroken door een massage. Ik denk dat ik er klaar voor ben!

Deelneemsters aan de tijdrit:

  • Floortje Mackaij
  • Karlijn Swinkels

Starttijden:

  • Die zet ik er op zodra ik het precies weet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s