Madrid challenge by la Vuelta

Zaterdag vlogen we naar de laatste worldtour wedstrijd van het seizoen. Het is een plaatstelijke ronde waar ook de mannen de finish hebben van de vuelta.

We stonden aan de start met 4 rensters. Ondanks dat we met zijn vieren waren hebben we een goede wedstrijd gereden. Het was een wedstrijd met veel aanvallen. Bij zo goed als elke aanval zat er wel een iemand van ons team. Om door Madrid heen te koersen is wel heel speciaal. Zoveel publiek geeft al veel energie in de wedstrijd. Het is mooi dat deze koers uitgezonden werd op Eurosport. Parkhotel Valkenburg Destil is hier dan ook goed in beeld geweest. In de sprint waren er verschillende valpartijen waar ik helaas achter zat. Dit neemt niet weg dat ik tevreden ben over deze wedstrijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s