Teamwork makes the dream work (Köln)

Vandaag opnieuw een wedstrijdje in het Duitse köln. Wat denk je? Natalie wint en ik werd 2e! Goed uitgespeeld zou je zeggen!

Het was een leuk wedstrijd in Köln. We reden samen met de mannen dus het was soms wel lekker aanpoten. Om de ronde waren er premies. De ene ronde voor de mannen en de andere ronde voor de vrouwen. Dit maakte het een stuk lastiger om weg te blijven. We hebben elke premie ronde kunnen winnen en zorgde dat we van voren zaten in de premie rondes van de mannen. Elke aanval zat er een van ons twee bij. Blij dat we het uiteindelijk dan ook af hebben kunnen maken. Natalie reed weg waardoor de andere meiden erachter aan moesten. Ik ging als eerste de laatste bocht in waardoor ik de sprint won. Dit betekend een 1/2tje voor parkhotel Valkenburg Destil!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s