Het seizoen zit er op!

Het was de bedoeling dat ik nu in het zonnige Italië zou zitten maar helaas werd deze op het laatste moment door de ploeg afgezegd waardoor ik in het zonnige Nettetal terecht kwam (Duitsland).

Mijn laatste wedstrijd van het seizoen zit erop. Dan is het nu toch echt tijd om er even tussenuit te gaan. Ik heb genoten van de wedstrijd vandaag. Het was een snelle ronde met wat lastige bochten erin. We reden weer samen met de mannen waardoor het tempo redelijk hoog lag. Ik kwam als tweede de laatste bocht in en ben als tweede gefinisht.

Ik ga via deze weg mijn ploeg Parkhotel Valkenburg Destil bedanken voor afgelopen seizoen. Het was een seizoen met ups en downs. Ik ben al met al wel tevreden over mijn eerste jaar bij de elite dames. Een paar hoogtepunten waren toch wel de jongeren truien in Tsjechië, Beneladies en Holland ladies tour. Verder ben ik ook blij met mijn selectie voor het EK beloften op de tijdrit en de weg. Dit had ik niet zonder mijn ploeg kunnen behalen. Thanks staff And girls 😘! Volgend seizoen zal ik zoals de meeste al weten voor Ale Cipollini uitkomen. Ik ben enorm blij met deze kans. Ik ga jullie zeker op de hoogte houden gedurende de winter periode.

One comment

  1. Wil Eberson · oktober 2, 2017

    Je hebt een mooi jaar goed afgesloten en wat leuk die nieuwe uitdaging bij die Italiaanse ploeg Ik wens je dan ook veel succes komend jaar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s