Laatste wedstrijd in Parkhotel Valkenburg Destil kleding!

Na een drukke Trainingsweek had ik toch weer een traditie hoog te houden. Al 4 jaar stond ik op het podium in de veldrit in Boxtel en hier wilde ik toch graag weer een podiumplek aan toevoegen.

Na twee uurtjes fietsen, met de wind recht op kop ben ik in Boxtel aankomen voor mijn tweede en direct ook mijn laatste wedstrijd van het seizoen in de Parkhotel Valkenburg Destil kleding. De wedstrijd verliep beter als verwacht. Ik merk dat ik langzamerhand stappen aan het maken ben. De start verliep een beetje moeizaam waardoor ik meteen in de achtervolging zat. Na een rondje reed ik op de tweede plaats. De eerste plaats was voor olympisch kampioen Anna van der Breggen. En dit is zo de hele wedstrijd gebleven. Toch echt wel heel leuk zo’n veldritten rijden. Na de wedstrijd ben ik nog op de fiets naar huis gegaan waardoor ik er een mooie trainingsdag op had zitten. Ik word er ook gewoon echt blij van om af en toe een crossje te rijden. Het is goed voor het moraal voor het komende wegseizoen. Het geeft de nodige afwisseling.

Aangezien het de laatste wedstrijd was in mijn huidige team Parkhotel Valkenburg Destil wil ik iedereen bedanken. Van sponsoren tot ploegleiders, van mechaniekers tot verzorgers, tot rensters. Ze hebben afgelopen jaar allemaal hun uiterste best gedaan om het beste uit ons te halen en ons te helpen waar nodig. Ik denk dat dit goed gelukt is. Samen hebben wij er een mooi jaar van gemaakt.

Afgelopen maand heb ik mijn eerste trainingsstage gehad met mijn nieuwe ploeg Alé Cipollini. Het is een hele familiaire ploeg. Iedereen gaat goed met elkaar om, het voelt een beetje als een tweede thuis. Ik merkte ook meteen dat ze overal heel professioneel mee bezig zijn en dat ik komend seizoen veel kan gaan leren van verschillende rensters en van de begeleiding. Ze geven mij de kans om rustig te groeien maar na mijn eerste trainingskamp zien ze dat ik veel potentie heb en ze zien dat ik er goed mee bezig ben. Ze denken dat ik komend seizoen al mooie stappen kan gaan maken!

Ik heb er enorm veel zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s