Laatste dag in Australië, de proloog!

De laatste dag is aangebroken, we gaan eerst even 2 uurtjes losfietsen in de ochtend en dan erna de laatste wedstrijd. Een proloog over 1,6 kilometer. Ik heb er zin in!

De eerste proloog van het jaar. Normaal gesproken ligt een proloog mij wel maar of het nu ook al goed gaat is weer de vraag. Het parcours heb ik weer goed verkent, bocht naar bocht, keer op keer. Ik wist de perfecte lijnen te vinden. Nu de proloog nog perfect rijden en dan was mijn tijd in Australië geslaagd. De start gaat perfect, de eerste bocht gaat goed, aanzetten, snelheid maken en op naar het technische gedeelte van het parcours. Het gaat heel hard! Shit iets te hard… een bocht miste ik bijna waardoor ik in de remmen moest. Toch weer herpakken en door. Niet 100 procent tevreden kom ik over de streep. Ik word 13e tussen de dames, super scherpe uitslag maar het was geen perfecte proloog. Ook pak ik door de proloog een 3e plek in het jongerenklassement. Al met al ben ik uiteindelijk dan toch wel weer tevreden, het is een nette uitslag en iedereen is er tevreden mee. Verder ben ik de ploeg ook enorm dankbaar voor de kans om ik Australië te mogen rijden. Ik heb zo enorm genoten van het koersen en ben ook enorm blij met het team en begeleiding waarmee ik de koersen heb mogen rijden. 🙌🏻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s