Spar – Omloop van het Hageland – Tielt-Winge

Mijn eerste wedstrijd van het seizoen! Het was de bedoeling dat ik ging kijken waar ik ergens sta en wat voor verbeterpunten er nog zijn.

Vorige week stond er nog een trainingswedstrijd op de planning, maar die heb ik niet gereden, omdat ik ziek was geworden. Het was wel een beetje spannend, omdat veel nieuw was. Zoals met communicatie rijden en hoe zou het zijn om voor deze ploeg te rijden. Ik heb mijn taak in deze wedstrijd goed kunnen voltooien, maar dat zorgde er wel voor dat mijn energievoorraadje net voor het einde van de wedstrijd leeg was. Ik ben blij dat ik iets voor de ploeg heb kunnen betekenen en het is ook fijn om te zien dat ik totaal geen moeite heb om in het peloton te rijden.

Sylvie Swinkels

Het blijft altijd lastig om de eerste voorjaarsklassiekers te rijden. Je wordt meteen geconfronteerd met de vorm. Voor mij kwam het als een lichte confrontatie. In de trainingen leek alles goed te gaan maar in de wedstrijden ging er iets niet zoals gepland. Na goed overleg met mijn coaches zijn we tot een paar punten gekomen die we moesten veranderen.

Karlijn Swinkels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s