Valencia!

Tijd voor weer nieuwe updates!

Na een goede winter vol met trainingskampen was het vandaag tijd voor mijn eerste wedstrijd.

Trainingskampen

In November heb ik mijn eerste trainingskamp gehad in Altea met mijn ploeg Ale Cipollini. Altijd leuk om zo aan het nieuwe seizoen te beginnen. Ik merkte al meteen een hele ontspannen sfeer. Een fijne omgeving van rensters en begleiding om het jaar mee door te brengen.

Even later in Januari ben ik naar Gran Canaria gegaan met de Nederlandse Selectie. Wederom een week met veel trainen en een leuke groep meiden om mij heen. Vanuit Gran Canaria ben ik meteen door gegaan naar Calpe om een goede trainingsperiode af te sluiten. Ik was klaar om het seizoen te beginnen!

VUELTA Valenciana

Toch altijd spannend zo’n eerste wedstrijd. Hoe zijn de benen? Hoe is de vorm? Daar kom je maar op een manier achter, koersen!

Kort maar krachtig, de benen zijn in orde. Het team is goed in vorm en de wedstrijd verliep volgens plan. Het tussensprint klassement werd gewonnen door ploeggenoot Jelena Eric en in de eindsprint werd Anna Trevisi 5e. Gedurende de hele wedstrijd werd er allert gereden. En ik ben ook enorm blij dat we een ploeg hebben die alles voor elkaar over heeft.

Ik kijk tevreden terug op mijn eerste koers. Één verbeterpuntje was dat we elkaar kwijt raakte in de finale en een ander baalmomentje was dat ik nog onderuit was gegaan voor het allemaal begon.

Het positieve was wel dat ik er niet mee bezig ben geweest tot na de finish. Gewoon koersen en gas erop!

Gelukkig is er niks waar ik me zorgen om hoef te maken. De vorm is in orde, de benen voelen goed en de sfeer in het team is super! Ready for more!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s