Drentse Acht van Westerveld – Ronde van Drenthe

Wat een wind! Na de neutralisatie was het meteen al oorlog. De wind kwam schuin van voren en de eerste gaten werden al gemaakt. Op dat moment zat ik goed van voren samen met een paar andere ploeggenootjes. Ik zakte langzamerhand naar achteren, omdat ik niet meer uit de wind kon zitten. Dit kostte mij veel kracht. Rond de 20 kilometer viel het peloton een beetje stil en daardoor kon ik naar voren schuiven. Ik reed vooraan in het peloton toen de meiden het weer op de kant gingen zetten. Ook hier zakte ik langzaam naar achteren en zo kwam ik in een van de achtervolgende groepen terecht. Ik heb goed gereden, maar ik heb nog zeker een aantal verbeterpuntjes gevonden waar ik me op kan gaan richten. Mijn volgende wedstrijd is de Danilith Nokere koerse in België aanstaande woensdag. Ik heb er al veel zin in!

Sylvie

Met windkracht 6 stonden we aan de start. Een koers om nooit te vergeten.
Wat is het niveau op het moment hoog! Meteen vanaf de start waren er waaiers. Overal vlogen meiden van de weg. Ik denk dat ik nog nooit zo’n koers heb gereden. De vorm is niet verkeerd maar tactisch maak ik op het moment niet altijd de juiste keuzes. Het is tijd om het positieve eruit te halen en het goede gevoel mee te nemen.

Ronde van Drenthe
Een epic edition werd het ook wel genoemd! Regen, wind, hagel, kasseien en waaiers! Wat een koers! Ik vond het een super mooie wedstrijd om te rijden. Helaas reed ik mijn ketting hartstikke vast net voordat we volle bak voor de tweede keer de VAM berg op reden.
Verkeerde plek en op het verkeerde moment. Toen ik net weer aansloot ging alles op de kant waardoor ik de aansluiting met de eerste 40 rensters miste. Ik kwam in de daarop volgende groep terecht. Deze werd 25 km voor de finish uit koers gehaald. Met 145 km op de teller toch een goed gevoel. Helaas niet het resultaat waar ik op gehoopt had maar de benen voelen goed. Ready for Nokere. Het gaat een keer op zijn plek vallen. Ik geloof erin!

Karlijn

One comment

  1. penninxvoetinstituut · maart 20, 2019

    Mooi verslag dames, jullie zijn goed bezig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s