Danilith Nokere Koers voor dames (1.1)

De 3e koers binnen 5 dagen. Deze keer in België en onder andere omstandigheden dan tijdens de voorgaande koersen. Bijna geen wind, korte kasseienstrookjes en droog weer. De koers verliep erg goed. Op alle belangrijke momenten zat ik van voren. Ik ben blij met de koers die ik reed. Alert en gefocust, zoals het hoort. Mijn benen voelde ik nog wel van het weekend maar ik had er power achter zitten. Dat is het belangrijkste! Nu ga ik een weekje naar Italië. Lekker trainen in het goede weer.

Karlijn

Het was een leuke wedstrijd met vrij veel kasseienstroken. In het begin van de koers kon ik goed mee van voren zitten. Net iets voor het midden van de koers werd ik een beetje misselijk wat steeds erger werd. Rond kilometer 70 moest ik overgeven. Meteen hierna voelde ik me al stukken beter en kon ik weer gaan werken voor de ploeg. Ik kon weer voorin zitten en heb nog een keer mee kunnen springen bij een ontsnapping. Hierna was ik leeg en moest ik lossen van het peloton. Ik heb de wedstrijd mooi uit kunnen rijden en ik ben vooral blij dat ik voor de ploeg heb kunnen werken. Mijn ploeggenoot Lorena Wiebes maakte de wedstrijd mooi af met een overwinning!

Sylvie

foto gemaakt door Francois Donders

foto’s gemaakt door Stéphane Marjorczyk

One comment

  1. penninxvoetinstituut · maart 24, 2019

    Klasse mooi verslag

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s