Borsele

Borsele (Karlijn)

Vanaf de start ging het meteen hard. Windkracht 6. Iedereen wist dat ondanks de wedstrijd 140 kilometer was, de koers na 2,5 kilometer al gemaakt zou zijn. Ook ik wist het. Ik zat op de perfecte positie maar de koers werd opnieuw geneutraliseerd. Ik bleef niet op mijn positie rijden en heb er hard voor gewerkt om op de juiste positie terug te komen. Dit eindigde in de 2de groep. Ook Sylvie zat in mijn groep. Maar helaas viel ze. Daar waar ik tot nu toe het meest bang voor was om met mijn zusje samen te koersen gebeurde. Ik keek achter me en zag Sylvie vallen en een aantal rensters over haar heen. Het voelde niet goed om door te rijden maar ik heb de koers gefinisht. In totaal van de 180 rensters waren er maar 31 rensters die de gehele afstand gereden hebben. Ik werd toch nog 24e. Ik zat niet in de eerste waaier maar heb gelukkig nog wel de koers kunnen uitrijden. Wat balen is, is dat Sylvie haar sleutelbeen heeft gebroken. Het positieve is dat ze snel weer op de fiets zal zitten. Op naar goed herstel!   She will be back soon!

Borsele (Sylvie)

Wat begon als een hele goede wedstrijd, eindigde als een nachtmerrie :(.

Ik zat goed gepositioneerd nadat de neutralisatie geweest was. Hierdoor kon ik de aansluiting vinden bij het 2e groepje. Na ongeveer 30km viel ik. Een paar minuten voor de val en ik weet niet hoelang na de val is een zwart gat voor mij. Wel heb ik een aantal verhalen gehoord die op elkaar aansloten. Het was niet mijn eigen schuld, wat aan de ene kant fijn is om te weten, maar aan de andere kant is het erg balen.

Wat heb ik eraan overgehouden? Een sleutelbeen breuk en een paar hele diepe schaafwonden.

Ik had me erg verheugd op het mooie schema dat eraan zat te komen, maar helaas moet er het een en het ander aangepast worden. Volgende week zou ik namelijk naar China vertrekken voor een aantal wedstrijden, maar dit gaat niet door. In plaats daarvan zal ik eerst een operatie moeten ondergaan en herstellen.

Het moment van balen zit er op en ik ben samen met de super begeleiding van het Parkhotel Valkenburg team een plan aan het maken voor de komende weken! Koppie op zeggen ze dan!!

2 comments

  1. Maarten Mertens · april 28, 2019

    Beterschap Sylvie!

    Like

  2. Marcia · april 29, 2019

    OOOO Beterschap Sylvie. Je bent n bikkel! Spoedig herstel gewenst en de groetjes thuis!! XXX

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s