Waalse Pijl

Fleche Wallone (Sylvie)

De waalse pijl is een wedstrijd op het hoogste niveau. Dat ik hier aan de start mocht staan is echt gaaf. Het ging vanaf de start meteen op de kant waardoor het een harde koers werd. Ik had toen nog niet echt hele goede benen, maar deze werden in de koers zelf wel beter. De lange klimmen gingen goed, maar met het glooiende gedeelte had ik meer moeite mee. Uiteindelijk een prima koers gereden en wat een menigte op de muur van Huy! En ook heel leuk om te horen dat veel mensen mijn naam nu al kennen :). Op zaterdag sta ik aan de start in de omloop van Borssele. Een vlakke koers waarin ik mezelf weer kan laten zien!

Fleche Wallone (karlijn)

Helaas heb ik vrij weinig van de wedstrijd en de sfeer meegekregen. Na 5 kilometer moest ik overgeven. Ik ben naar de auto gegaan om iets tegen het overgeven te pakken maar 3 kilometer verder op was het weer zover. Ik ben toen afgestapt. Jammer want ik had deze koers graag een keer gereden…

Welja voor mij geldt hetzelfde. Op naar de volgende koers. Borsele!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s