Granfondo en bike fitting

De ploeg heeft voor mij een bike fitting geregeld. Ik ben naar Spanje geweest om mijn fietspositie op de tijdritfiets te optimaliseren. Een toffe ervaring was het! Ik heb verschillende testen gedaan voor verschillende soorten tijdritten. Ik ben benieuwd naar het resultaat!

Net als vorig jaar stond wederom de granfondo in Verona op het programma. Een weekendje naar Verona met een aantal ploeggenoten met verschillende activiteiten. Zaterdags zijn we gestart met de Romeo and Juliet ride. Een mooie tocht door en om Verona heen met alle partners van Alé! S’avonds was er een Alé gala. Hier werd de nieuwe alé kledinglijn geshowd door middel van een dansshow met de nieuwe kleding aan. Het weekend werd afgesloten met een granfondo. Er waren nog nooit zoveel mensen gestart. Wederom een fantastische organisatie en een geweldig mooie omgeving. Ik kan wel zeggen dat ik verliefd ben op Verona!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s