Groen licht!

*Groen* *licht*
De eerste twee wedstrijden zitten er weer op! Na de val in Borssele heb ik eindelijk groen licht gekregen om weer aan de start te mogen staan.

Op zaterdag reed ik de omloop van de IJseldelta en op maandag het RK (regiokampioenschap zuid). De IJseldelta was een koers met veel wind, waardoor het een groot slagveld was. Het RK was een mooi rondje met een kasseienklim. Ook hier was het een afvalkoers.

Beide wedstrijden gingen niet zoals ik had gehoopt. De vorm die ik voor de val had is jammer genoeg nog niet terug, maar ik heb al nieuwe doelen gemaakt en kijk maar gewoon vooruit.

Morgen sta ik aan de start in de Spar Flanders Diamond tour (UCI 1.1). Een hele andere wedstrijd dan de afgelopen twee wedstrijden, dus ook een ander wedstrijdverloop. Ik heb er zin in en ik ben benieuwd hoe het morgen gaat.

2 comments

  1. Maarten Mertens · juni 16, 2019

    Veel succes Sylvie!

    Like

  2. Theo van Diessen · juli 2, 2019

    Sylvie, herstellen kost tijd. Neem deze tijd, want later krijg je er spijt van en je bent nog zo jong dat de goede resultaten heus wel terug zullen komen. Maar… herstel eerst maar goed!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s