Wedstrijdperiode stopgezet..

Ik vind het erg jammer om het te moeten mededelen, maar ik sta voor onbepaalde tijd niet meer aan de start van een wedstrijd. 

Na ondertussen al vier wedstrijden te hebben gereden sinds de val in Borssele, bleek er iets echt niet goed te zijn. Samen met de ploeg hebben we besloten dat het slim was om me na te laten kijken (op het gebied van hersenschuddingen) bij de KNVB campus. Dit onderzoek heeft afgelopen maandag plaatsgevonden. Uit de testen bleek dat ik op bepaalde onderdelen niet goed scoorde. Dit betekent voor mij dat ik de komende tijd geen wedstrijden ga rijden, omdat dit gevaarlijk voor mij kan zijn in verband met vallen…

De eerste twee dagen na dit nieuws baalde ik erg en vond het moeilijk om op te schrijven. Vandaar dat ik dit nu pas deel.

WEL mag ik gewoon trainen en word ik door mijn ploeg Valkenburg Parkhotel volledig ondersteund, wat echt een meerwaarde is in het herstel! Ook een shout out naar Het Fysiolab die meedenkt waar nodig!

Dus voor nu; Gewoon lekker trainen en leuke activiteiten doen, zodat ik mezelf genoeg prikkel (wat mijn herstel bevorderd). Over een aantal weken staat er een tweede meting gepland. Deze meting bepaald wanneer ik weer aan de start mag staan van een wedstrijd en mijn ploeg kan ondersteunen. 

#pushingdreams  #onedirection 

Sylvie

3 comments

 1. Tonnie krol · juni 26, 2019

  Sylvia sterkte.

  Like

 2. penninxvoetinstituut · juni 27, 2019

  Succes Sylvie!
  Dat is niet z’n goed bericht. We wensen jou een goed herstel.
  Sterkte namens ons team

  Geliked door 1 persoon

 3. Willy van der Steijn · juni 27, 2019

  Jammer Sylvie, maar gezondheid gaat voor alles!
  Sterkte.
  Willy en Marijke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s