Trainingskamp en Valencia

8 februari zijn we met de ploeg vertrokken naar Spanje voor de laatste voorbereidingen van het seizoen. We hebben hier een goed blok van 10 dagen gehad. Ready to race!

Na het trainingskamp zijn we met 7 meiden direct door gegaan richting Valencia voor onze eerste meerdaagse van het seizoen.

De eerste dag was enorm hectisch. We hebben een super teameffort geleverd. In de tussensprint zat iedereen voorin om de sprint aan te trekken voor Demi. Ook gedurende de hele koers was de communicatie en samenwerking top. Helaas waren er wel veel valpartijen waaronder ook 2 ploeggenootjes. Zelf zat ik in de finale van voren waardoor ik net terug kon komen in de eerste groep en 8e wist te worden. Ik was tevreden met de wedstrijd. We reden super als team.

Na de eerste wedstrijd merkte ik dat ik verkouden werd. Toen ik de volgende ochtend opstond zat alles dicht. Pijnlijke ogen, verstopte neus en keelpijn. Dit zorgde er dan ook voor dat ik eigenlijk vanaf de start het hard te halen had. Ik heb zo goed mogelijk proberen te helpen waar ik nog kon maar ik merkte dat ik vooral slap was en weinig energie had. Onze ploeg daarintegen heeft een super goede prestatie neergezet. Demi wist 2e te worden nadat ze met 4 meiden in de eerste groep zaten.

De derde dag heb ik besloten nog te starten. Omdat het relatief een makkelijke etappe was leek het mij goed om nog te helpen waar ik kon helpen. Het was een prima dag maar wederom zonder echte power. Met het oog op de wedstrijden die nog moeten komen heb ik besloten de laatste etappe niet meer te starten. De vorm is in orde dus heb ik samen met mijn coach en ploeg besloten dit niet te willen weggooien.

Ik kijk echt uit naar de komende koersen met de ploeg! Next up: Hageland!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s