Ploegenweekend en verder

Afgelopen weekend vond het ploegenweekend plaats waarin we op vrijdag en zaterdag een paar Belgische koersen gingen verkennen zoals de Ronde van Vlaanderen en de Omloop van het Nieuwsblad. De ploegenpresentatie vond plaats op zondag.

De sfeer zat er goed in. We waren elkaar onderling aan het uitdagen wat ervoor gezorgd heeft dat iedereen wel moe was na de training ;). En de eerste prijs van dit seizoen is ook weer binnen. De prijs voor ‘strijdlustigste renster’ was voor mij en dat smaakt letterlijk naar meer! (Het was namelijk een chocolade kinder ei) Dit soort kleine beloningen maakt zo’n training extra leuk en geeft extra motivatie.

De dag erna hadden we de ploegenpresentatie in het Parkhotel Valkenburg. Het was erg goed verzorgd en best druk. Leuk om te zien dat zo veel sponsoren, familie en vrienden kwamen terwijl tegelijkertijd ook het WK veldrijden plaats vond. Deze keer werd ik ook geïnterviewd. Erg leuk om te doen en natuurlijk ook een goede training. Nu dit weekend erop zit komt het seizoen steeds dichterbij, maar eerst zijn er nog een aantal agendapunten;

– Gisteren heeft Karlijn een o-meting bij de hersenafdeling van de KNVB gehad. Deze krijg ik over een aantal weken. Deze test is uit voorzorg. Als je valt word je vanaf nu rechtstreeks doorgestuurd naar de KNVB en kan een hersenschudding geconstateerd worden en nauwkeurig in de gaten gehouden worden.

– Op vrijdag staat er een maximaaltest en een DEXA-scan gepland voor zowel Karlijn als mij bij het HAN Seneca in Nijmegen. De maximaaltest wordt gehouden om de fysieke groei in de gaten te houden. De DEXA-scan is om te kijken naar de botdichtheid van een persoon (breukgevoelig of niet) en naar het percentage spier en vet in het lichaam.

– Op zaterdag 8-2 vertrekken we allebei naar Spanje voor een trainingskamp met de ploeg. Op zondag 16-2 vertrek ik naar huis terwijl Karlijn naar Valencia gaat voor haar eerste koers van dit jaar.

Zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s