Brabantse Pijl

Na een geannuleerde amstel gold race, ben ik gisteren ter vervanging opgesteld voor de Brabantse pijl. Na de ardennen klassiekers is het tijd voor het werk wat mij iets beter ligt, de Vlaamse klassiekers.

Gister stond ik aan de start voor de Brabantse pijl. Vanaf de start werd er hard gekoerst. Echter werden er voorin nog geen echte verschillen gemaakt. Na de aanloop stonden ons nog 3 zware plaatselijke rondes te wachten met veel klimmetjes. Het gevoel was super goed. Elke klim ging super lekker alleen het positioneren in het peloton was soms nog lastig waardoor ik op sommige plekken van te ver begon. Een leerpuntje om mee te nemen naar de komende koersen! Ik ben wel super blij met het gevoel en de vorm. Ik wist dan ook in de groep om plek 4 te eindigen. Ik ben blij met het gevoel en super blij dat ik nog in de ‘eerste’ groep kon finishen op een 17e plek! Ik kijk enorm uit naar het blok van koersen wat er nu nog gaat komen, next up: Gent Wevelgem 🌠

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s