Bloeizone Fryslân (Karlijn)

De driedaagse bestond uit een tijdrit en 2 etappes door Friesland heen.

De eerste dag vond de tijdrit plaats. De tweede plaats van Riejanne, met een kleine achterstand van 7 seconde, zorgde voor een strijdbare uitgangspositie voor het eindklassement. Zelf werd ik nog 15e. Het was een goed resultaat om mee te beginnen. Persoonlijk was deze tijdrit waardevol om in te zien wat er allemaal nog mogelijk is in de toekomst.

In de tweede etappe en op de slotdag van de Bloeizone Fryslân tour bleven de koersen lang gesloten. Ondanks een aantal uitbraakpogingen ontstonden er geen kopgroepen. Als team koerste we altijd alert van voren en hebben we altijd de wedstrijd onder controle gehad. In de wedstrijd hebben we gedaan wat we konden om het eindklassement te winnen. Helaas waren de omstandigheden niet zwaar genoeg om het verschil te maken. In de sprint in de laatste etappe, heb ik een super leadout gehad van de ploeg. Het is super mooi dat de ploeg mij de kans gaf om mijzelf verder te ontwikkelen in de finale. In Valencia kwam ik te laat, nu te vroeg, om mee te doen voor de etappe winst, maar met deze ervaring geloof ik dat het gewenste resultaat vanzelf gaat komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s