DK Tijdrijden

Na een mooi weekend stond ik op Woensdag 7 Juni aan de start van het District Kampioenschap tijdrijden en wat was het afzien.

Waar ik vorig jaar nog ruim won bij de junioren, werd ik vandaag 5e bij de elite dames. Niet mijn beste dag zal ik maar meteen toe geven. Naarmate de tijdrit heb ik mij nog redelijk kunnen herpakken en ik heb dan ook een snellere tweede ronde gereden dan dat ik de eerste ronde reed. Er stond erg veel wind waardoor de afstand van 18 km toch al snel langer aanvoelde. Hopelijk was het genoeg om mij te selecteren voor het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden.

website karlijn.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s