GP Dottignies

Direct de dag na de Ronde van Vlaanderen stond alweer de GP Dottignies op het programma. GP Dottignies is een wedstrijd die onderdeel uitmaakt van de Lotto Cycling Cup en bestaat uit een ronde van ruim 20 kilometer die6 keer gereden moet worden.

Wij stonden met 5 meiden aan de start in Dottignies. Het was een relatief vlak rondje van iets meer dan 20 kilometer die 6 keer afgelegd moest worden. In het begin van de koers heb ik de ploeg zo veel en goed mogelijk geprobeerd te helpen door ervoor te zorgen dat er geen rensters weg konden komen. We hadden tenslotte Martha bij. Een van de topsprinters van het peloton. Na 80 kilometer heb ik besloten om de wedstrijd te verlaten. De Ronde van Vlaanderen heeft er enorm ingehakt gisteren en naar mijn mening had deze wedstrijd vrijwel geen toegevoegde waarde, zeker niet met de mooie koersen die nog moeten komen. Alé Cipollini wist de wedstrijd uiteindelijk af te sluiten met een overtuigende sprint van Martha. Zij werd mooi afgezet door de rensters van onze ploeg. Ik heb hier zelf geen groot aandeel in gehad maar dat neemt niet weg dat ik wel erg trots op ze ben.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s