Brabantse Pijl

Brabantse Pijl
Voor het eerst wordt de Brabantse Pijl voor dames georganiseerd. Weer een grote koers erbij voor de vrouwen. Heuveltje op heuveltje af, kasseitjes op, kasseitjes af. Dat is een korte samenvatting van het parcours.

Na de Healthy Ageing tour rijd ik dan twee dagen later in de Brabantse Pijl. Ik had verwacht dat het niet zo goed zou gaan na een zware week vol wedstrijden maar het ging verbazingwekkend goed. Ik kon mezelf goed van voren handhaven. Er was een groep van 7 weg met een renster van ons erbij. Er achter werd er veel aangevallen, ik ben blij dat ik vaak mee kon springen.

Op de kasseienstroken kon ik lekker mee hobbelen. Helaas was er een valpartij toen we op de plaatselijke ronde de kasseien op reden. Ik wisselde van fiets. Mijn ploeggenootje Soraya had echter ook een fiets nodig dus besloot ik in een paar seconden tijd mijn fiets af te staan. Ze was een belangrijke renster voor de finale. Ik ben blij dat ik op deze manier de ploeg heb kunnen helpen om de koers alsnog te winnen.

Ergens voelt het niet helemaal fijn om een dnf (did not finish) achter je naam te hebben als je je goed voelt in de wedstrijd. Maar ik weet dat het de juiste beslissing was. Ik heb zonder twijfel in het ploegenbelang gedacht en niet mijzelf als individu vooropgesteld. Er zijn koersen genoeg om mijzelf wel te bewijzen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s