Trofee Maarten Weijnants

Na de val in China heb ik besloten samen met mijn trainer om toch gisteren weer te starten in Trofee Maarten Weijnants.

Na de val in China heb ik enorm veel hulp gehad van verschillende mensen. Ik ben blij dat mijn trainer meteen dagelijks heeft ingespeeld op aanpassingen van trainingen. Dirk Huijbers die meteen voor mij klaar stond om de spieren los te maken. En dan Rien Snijders nog die alles weer heeft recht gezet.

Dankzij al deze hulp heb ik het trainen al snel kunnen voortzetten en was het mogelijk om gisteren al weer aan de start te staan. De koers ging niet verkeerd. Hier en daar wat voor de ploeg kunnen betekenen en dan natuurlijk in de finale de ploeg naar voren gebracht. Marta wist de sprint wederom te winnen wat meteen als een overwinning voor het hele team voelde. Ze is altijd enorm dankbaar voor het werk wat geleverd word en dat maakt het mooi om deel uit te maken van de ploeg. Het gevoel was nog niet super top in de wedstrijd maar naar omstandigheden mag ik niet klagen. Nu op naar Toscane waar ik met de Nederlandse Selectie lekker een weekje kan trainen. Ik kijk er naar uit!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s