Trainingskamp NL selectie Toscane (Italië)

Na een mooie wedstrijdperiode met mijn ploeg Alé Cipollini, is het tijd om even bij te tanken. De meeste mensen denken dan aan een rust, maar ik bedoel daarmee mijn duurtrainingen weer oppakken. Waar kan dat beter als in het mooie Italië? Samen met een hele leuke groep meiden zijn we vertrokken naar het mooie Toscane.

Normaal ga ik naar Italië toe met mijn Italiaanse team, maar dit keer heb ik een volledig Nederlands team bij me. Ik heb mijn ogen uit gekeken deze week. Na een lange en drukke wedstrijdperiode kwam dit op het juiste moment. Wat is er nu fijner als veel uren maken op de fiets, goed gezelschap, heerlijk eten en een mooie omgeving? Precies daar moet ik ook even goed over nadenken.

Het is altijd fijn als je progressie ziet gedurende het seizoen. Ik voel me langzamerhand sterker worden. Een heerlijk gevoel! De volgende uitdaging op de planning is 2 weken naar Oostenrijk en van daaruit direct weer door naar Verona in Italië, Ik kijk in ieder geval enorm uit naar de volgende trainingsstage.

Bedankt KNWU, meiden en begeleiding voor deze mooie tijd in Italië.

van links naar rechts: Jeanne Korevaar, Thalita de Jong, Janneke Ensing, Karlijn Swinkels, Nicole Steininga, Maaike Boogaard (niet op foto Lucinda Brand)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s