Trainingskamp Oostenrijk

Na een weekje thuis van het trainingskamp in Toscane met de Nederlandse selectie ben ik vertrokken naar Oostenrijk voor een hoogtestage.

Samen met Anna van de Breggen, Roxane Knetemann en Sabrina Stultiens verbleef ik op de Küthai op een hoogte van 2020 meter. Gezien mijn zware voorjaar had ik het echt nodig om mijn basis te versterken.

Tijdens mijn trainingskamp in Toscane heb ik veel rustige maar lange trainingen gedaan. Hier ben ik in de eerste week van Oostenrijk nog mee door gegaan. De tweede week heb ik goede intensieve trainingen uit kunnen voeren. Ik heb nog nooit een hoogtestage gehad. Daarom hebben wij elke dag korte testjes af genomen om te kijken hoe ik reageer op het slapen op hoogte.  In het begin merkte ik dat ik wat kortademig was. Verder is de hersteltijd van de trainingen langer. Ik ben blij dat ik nu eens ondervonden heb hoe een hoogtestage is.

De komende weken zullen uitwijzen hoe ik er daadwerkelijk op reageer. Ik heb een super leuke tijd gehad en lekker veel kunnen trainen. Bedankt meiden en KNWU voor het mogelijk maken.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s