Teamweekend Alé Cipollini

Vanuit Oostenrijk ben ik direct door gereisd naar Verona, de thuisbasis van onze ploeg voor een teamweekend.

Heel leuk om de meiden weer eens onder andere omstandigheden te zien en te spreken. Er was een geweldige sfeer. In de ochtend hebben we een sponsorride gedaan. Een kort ritje door het centrum en door de omgeving van Verona. Hierna zijn we nog wat gaan bijtrainen en in de avond gingen wij naar de Alé modeshow in het centrum van Verona. Een super mooie nieuwe kledinglijn en ook hier weer een geweldige en ontspannen sfeer.

De laatste dag hebben wij de Àle la Merckx Granfondo van 125 km gereden samen met een paar duizend wielrenners. Het is lang geleden dat ik zo’n mooie tourtocht heb gereden. Wat houd ik toch van het mooie Italië! Een super weekend gehad met het team. Nu ben ik weer klaar om te beginnen aan een mooie wedstrijd periode!

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s