Luba Ladies Classic Noordwijk

Luba Ladies Classic Noordwijk

Toch al weer een hele tijd geleden dat ik aan de start stond van een Nederlandse Klassieker, maar wat heb ik er van genoten!

Na een lange tijd trainen heb ik in Noordwijk mijn benen kunnen testen. Vanaf de start werd er al redelijk doorgereden. Ik ben blij met de benen die ik had. Ik denk dat ik, net zoals het merendeel van het peloton, dit als een van de laatste voorbereidingen zag op het Nationaal Kampioenschap van komende week. Er werd dus enorm aanvallend gereden. Doordat er zoveel meiden aanvielen heb ik een enorm leuke wedstrijd gehad. Ik moet toch nog wel even credits geven aan Roxane Knetemann en Maaike Boogaard voor de bidonnen, thanks girls! Ook was het enorm leuk om even bij te kletsen met mijn oude teamies van Parkhotel Valkenburg! Nu gaan de laatste dagen in tot het Nationaal Kampioenschap. Woensdag zal ik aan de start staan van het NK Tijdrijden en zaterdag zal ik deelnemen aan het NK Wegwielrennen. Ik denk dat ik er langzamerhand klaar voor ben. Let’s do this!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s