La Course

Na alle gebeurtenissen in Tsjechië mocht ik een aantal dagen niet intensief fietsen. Toch ben ik van start gegaan in La Course.

Ik ben namelijk van start gegaan in  La Course omdat ons team anders niet kon starten. Wij moeten namelijk met 4 rensters starten en het was te kort dag om nog iemand te laten overvliegen. We zouden deze wedstrijd namelijk maar met 4 rensters rijden. Ik heb van te voren in overleg met de trainer en ploegleider besloten dat ik maar tot de verzorging zou fietsen. Dat was niet zo intensief en kon ik  mijzelf nog wat voorbereiden op de Beneladies Tour. Soms moet er ook in het ploegbelang  worden gedacht en kun je niet altijd kijken wat het beste is voor jezelf. Uiteindelijk doet onze ploeg veel voor mij dus moet je soms ook iets terug doen.

van links naar rechts Daiva, Ané, Anna en ik

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s