Prudential Ride London

Yess! Ik mag eindelijk terug naar Londen! Toen ik hoorde dat ik opgesteld werd voor de WT wedstrijd in het centrum van Londen was ik enorm blij. Het is een soort criteriumronde. De ronde was 5,3 km. In totaal 12 ronden af te leggen.

Voor de start was het plan duidelijk. Het was een sprintkoers. Controleren en de sprint aantrekken. Niet meer en niet minder. Voor onze ploeg is het een belangrijke koers omdat het een WorldTour wedstrijd is die op het lijf van ons team is geschreven. We gingen dan ook voor plek 1 en dat is de winst. In deze wedstrijd zijn er geen volgwagens vanuit de ploeg. Na 2 rondes goed voorin koersend brak mijn trapas af. Ik kon helemaal niets meer. Zonder reservefiets kan je natuurlijk niets meer. Einde koers voor mij. De rest van het team deed het goed. In de finale wist Chloë een 4de plek te behalen na goed werk vanuit het team.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s