Ttt trainingskamp Italië

Afgelopen week ben ik in Verona geweest voor een ploegentijdrit trainingskamp. Dit ter voorbereiding op de wedstrijden in Zweden en Noorwegen.

We waren met 6 meiden. We zijn begonnen met het bepalen van de positie. Het is mooi om te zien dat we in een paar dagen tijd zoveel progressie hebben gemaakt. Het is een super lastig onderdeel. Iedereen moet in orde zijn om een goede ploegentijdrit te rijden. Het was een leuk proces om te doorlopen.

Volgende week gaan we van start in Zweden met dezelfde 6 meiden. Het is altijd leuk als je zelf vooruitgang ziet. Het zijn niet alleen goede trainingen om de ploegentijdrit te verbeteren, maar je wordt er zelf als individu ook beter van. Je kunt zelf bijna niet dezelfde trainingen realiseren als dat je met zijn 6en doet.

Buiten de trainingen om zijn wij ook nog naar een van onze sponsoren geweest. Anna Trevisi had ons uitgenodigd om eens een keer te komen kijken hoe de Parmigiano Reggiano nu echt wordt gemaakt. Het is mooi om te zien hoeveel tijd en werk er in wordt gestopt. Het resultaat hebben wij ook geproefd en het is heerlijk! De beste kaas die er is.

De 8e zal ik van start gaan in de profronde van Maastricht. Hierna rijd ik beide dagen in Zweden en in de meerdaagse in Noorwegen. Enkele dagen later heb ik dan eindelijk een Nederlandse UCI koers op het programma; Veenendaal Veenendaal. Ik kijk erg uit naar de komende koersen.

2 comments

 1. Maarten Mertens · augustus 5, 2018

  Heel veel succes Karlijn met de komende wedstrijden!
  En blijf genieten van deze mooie tijd!

  Like

 2. Annie opsteen · augustus 6, 2018

  Dat we nog veel van jullie mogen genieten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s