Wieler StimuleringsDagen 2018

24 Juli heb ik een clinic gegeven tijdens de wielerstimuleringsdagen.

Het is altijd leuk om weer terug te komen bij deze fantastische groep mensen. Ik heb zelf 2 jaar deelgenomen aan de wieler stimuleringsdagen en ben 1 jaar vrijwilliger geweest. Het is leuk om te zien hoe de jeugdrenners hun uiterste best doen in de wedstrijden maar ook veel plezier maken buiten de wedstrijden. Ik persoonlijk zie de wielerstimuleringsdagen als een super ervaring. Ik vond het  dan ook erg leuk dat ze mij gevraagd hebben om een clinic te geven en wat tips mee te kunnen geven aan ruim 120 renners en rensters. Ze waren enorm enthousiast en dat laat alleen maar zien hoe mooi het is om hier weer te zijn.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s