Profronde Maastricht

Mijn eerste criterium dit jaar is een feit in het mooie Maastricht.

Na een mooie periode met Cipollini en het Nederlandse team heb ik deze week een mooi criterium gereden. Een super sfeer met toprensters aan de start. Een na-tourcriterium levert altijd veel publiek op. Ook in Maastricht was dit het geval. Wat heb ik genoten van de sfeer! Ik wist de prijs van de strijdlust te winnen en een 6e plek in totaal.

Inmiddels ben ik gearriveerd in Zweden. Zaterdag zal ik starten in mijn eerste worldtour ploegentijdrit. Ik ben klaar om af te zien!

2 comments

  1. Annie Opsteen · augustus 10, 2018

    Ga zo door we volgen je op afstand

    Like

  2. Annie Opsteen · augustus 10, 2018

    Ga zo doorWe steunen je op afstand

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s