Veenendaal Veenendaal

Na de vele koersen in het buitenland stond er afgelopen woensdag dan eindelijk een wedstrijd in het mooie Nederland op het programma. Het was de eerste editie van Veenendaal Veenendaal voor de vrouwen. Wederom een koers voor de vrouwen voorafgaand aan een mannenkoers wat enorm veel publiek opleverde!

Na een goede meerdaagse in Noorwegen was het tijd voor een aantal Nederlandse koersen. Ik ben echt heel blij met de vorm die ik momenteel heb. In de wedstrijd heb ik constant mezelf van voren weten te handhaven. Het was een onrustige koers met veel aanvallen. Ik moet eerlijk toegeven dat de benen niet zo fris aanvoelde vanuit Noorwegen. Ondanks de zware benen kon ik elke keer toch goed mee. Tijdens de beslissende aanval probeerde ik er nog achter aan te gaan maar dan zie je toch dat je een goede aanval maar een keer kan doen. Voor dat ik achter Annemiek aan ging had ik al teveel energie verspild. Toch ben ik blij met de vorm van het moment. Ik ben dan ook helemaal klaar voor de Boels Rental Ladies Tour die dinsdag zal starten in Arnhem met een proloog. Ik ben blij dat de ploeg mij voor deze Worldtour-meerdaagse opstelt!

 

2 comments

 1. Maarten Mertens · augustus 24, 2018

  Succes Karlijn!

  Like

 2. Cor Opsteen · augustus 24, 2018

  Ik kom volgende week kijken bij de proloog. Veel succes!!
  Groeten Cor Opsteen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s