Ploegenpresentatie Verona!

Na een leuke offseason is het nu weer tijd voor het echte werk. De trainingen zijn weer begonnen. Afgelopen weekend heb ik dan ook mijn nieuwe ploeggenoten ontmoet. Wat een toffe ploegenpresentatie!!

Na een mooie offseason is het weer tijd om te beginnen. Dit jaar met een totaal andere opbouw dan vorig jaar. Ik ga namelijk niet naar Australië. Samen met mijn nieuwe en huidige trainer hebben wij besloten dat het beter is om een goede winter te maken, veel te trainen en mij rustig aan voor te bereiden op een hopelijk super seizoen. Ik merk dat de ploeg enorm veel vertrouwen in mij heeft en dat geeft een fijn gevoel.

Afgelopen weekend heb ik mijn nieuwe teamgenoten ontmoet. Wat een leuk team is het! Iedereen lijkt enorm gemotiveerd en ik kijk dan ook uit naar komend seizoen! Mijn seizoen zal starten in Valencia en wordt vervolgd met klassiekers. Het voorlopige programma is ook te vinden op mijn website.

In dit teamweekend hebben we ook onze nieuwe en huidige sponsoren ontmoet. Verder hebben we het complete programma besproken, een fietsmeting gedaan en natuurlijk veel plezier gemaakt.

Op naar 30 November voor het eerste trainingskamp in Spanje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s