Sponsoravond 2018!

Wat een topavond! Op donderdag 22/11/2018 hebben Mark en ik wederom een sponsoravond georganiseerd voor al mijn huidige sponsoren. Wat een leuke sfeer was er.

Wederom een toffe avond gehad op een super mooie locatie! Wij zijn bij elkaar gekomen bij Oostendorp Autolease. De avond is gestart met een hapje en een drankje. Hierna hebben 2 huidige sponsoren een presentatie gegeven over hun bedrijf. Dit jaar waren het Unibouw bv en Hüppe  die een mooi verhaal hebben gehouden over hun bedrijf. Super mooi om de raakvlakken tussen topsport en het bedrijfsleven te zien. Na deze presentatie heb ik het woord over genomen. Dit jaar met een andere opbouw als vorig jaar. Hoe kun je mensen binden? Dat was mijn vraag die ik mezelf voor de avond had gesteld. Ik besloot om eerst het verloop van dit seizoen te bespreken. Hierna ben ik een spel gaan doen. Ik ben momenteel veel bezig met mentale training. Ik heb dan ook de sponsoren een oefening laten doen waardoor je snel kunt zien hoe mensen reageren in bepaalde situaties. Ben je een volger, een denker, een doener, een leider? De meeste mensen kenden elkaar niet voor deze avond, maar iedereen deed mee. Ik was blij verrast door het enthousiasme van de groep. Iedereen deed vol op mee. Ik ben dan ook enorm blij met mijn huidige groep sponsoren

Het heeft voor mij zeker zoveel waarde dan financiële sponsoring alleen. Ik merk dat er zoveel enthousiaste mensen met elkaar verbonden worden door zo’n avond. Ik wil nog een keer benadrukken dat ik enorm dankbaar ben dat het topsportleven zo goed gecombineerd kan worden met het bedrijfsleven. 

Interesse om ook deel uit te maken van deze super mooie groep mensen?
Wil je nieuwe contacten leggen? Of denk je, ik wil / kan ook iets betekenen.                Neem dan snel contact op!                                                                                                       

Samen staan we sterk. Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen! 

Mail: marketingkarlijnswinkels@gmail.com
Facebook: Karlijn Swinkels
Instagram: karlijn_swinkels

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s