Dwars door vlaanderen

Tijd voor een nieuw blok met heel veel mooie koersen! Na 2 weken met veel uren en goede trainingen dan vandaag toch weer aan de start in de koers. Persoonlijk vind ik het een van de leukere koersen van het jaar. Zwaar, afzien, mooie klimmetjes en samenwerken. Vandaag moet ik eerlijk zeggen dat ik bij de eerste klim slecht gepostioneerd zat waardoor ik in het begin een beetje moest aanpoten. Het mooie was dat ik vanaf toen ben blijven rijden. Van groep naar groep. De samenwerking binnen het team was super. Volle bak samen de achtervolging ingezet naar de tweede groep toe. De eerste groep was gevlogen maar marjolein werd zelfs na het harde werken nog 14e in de sprint. Trots! Dat is wat ik vandaag zag. Ondanks dat de resultaten van het team wat tegen vallen zien we wel vooruitgang. Persoonlijk ben ik blij hoe ik uit de 2 weken trainen ben gekomen. Ik merk dat ik weer een stap het gezet, en gelukkig is het een stap in de goede richting. Totally ready for the next races!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s