Brabantse Pijl

Na de Healthy ageing tour stond ik 2 dagen later alweer aan de start in De Brabantse Pijl. Het gevoel is enorm goed. In het begin vrij alert van voren gereden en het klimmen gaat een stuk beter. Ik had mezelf als doel gesteld om goed gepositioneerd te zitten op bepaalde punten. Dit was gelukt. Ik zat er op de juiste momenten. Uiteindelijk reed er een groep van 10 weg waar 1 ploeggenootje bij zat. Marianne Vos probeerde de overstap nog te maken. Niet aan kunnen sluiten wat toch wel echt zonde was. Ik ben zelf in het peloton geëindigd van ongeveer 35 rensters. Zonde dat ik de kopgroep miste maar enorm blij met het gevoel en de benen. Ready voor mijn eerste Amstel Gold Race komende zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s