Amstel gold race

26 graden, zon, 19 klimmetjes door het mooie limburg en een enorme hoeveelheid aan mensen!

Wat een mooie ervaring om de Amstel gold race te rijden. Enorm mooie wedstrijd. Het is altijd een vrij hectische wedstrijd met de smalle wegen door het Limburgse land. Het gevoel was niet verkeerd. Ik ben blij dat ik iets heb kunnen betekenen voor de ploeg. Onze kopvrouw Soraya goed kunnen helpen. Een soort van proloog in de koers gereden. Na dit plofte ik volledig op de klim die erna kwam. Gelukkig is ze 5e kunnen worden, wat een indrukwekkende prestatie. Zelf in een mooie groep kunnen rijden tot en met de laatste ronde, waarin ik een lekke band kreeg zonder neutrale wagens erachter. Welja wat kan ik zeggen, het was een super mooie ervaring. Iedereen had alles over voor elkaar. En ik kan dan ook zeggen dat in trots ben op de ploeg!

One comment

  1. penninxvoetinstituut · april 25, 2019

    Super mooie dag! Prachtige prestatie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s