Londen

Na een week vol met interval was het tijd om de benen te testen in Londen!

Heel tof om door de straten in het centrum van Londen te fietsen. Het is een soort criterium. Een parcours van 3,3 kilometer die wij 20 keer hebben afgelegd. Mijn opdracht? Na elke tussensprint van voren zitten om aanvallen te controleren. Was de opdracht geslaagd? Jazeker! We werkte als team super goed samen. Ik ben dan ook blij met de snelheid die ik in de benen had zitten. Jammer genoeg was er een massavalpartij in de finale. Chloe en Marjolein lagen hier beide bij. Gelukkig hebben ze na omstandigheden weinig. Ik ben klaar voor het Europees kampioenschap op vrijdag!!! Hierna staat er nog een mooi programma klaar. Om te beginnen Zweden en Noorwegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s