Madrid challenge by la Vuelta

De Madrid challenge bestond dit jaar uit een individuele tijdrit en een wegwedstrijd. Vanuit deze twee wedstrijden werd er een eindklassement opgemaakt.

Tijdrit
Regen, klim, bochten, bochten, dalen, regen, klim, etc etc etc. Het was een hele lastige tijdrit. Super technisch en lastig om in te delen. Echter heb ik de beste tijdrit van dit seizoen gereden. Een 25e plek in de tijdrit gezamenlijk met stortbuien gedurende mijn tijdrit. Ik kan niet meer zeggen als dat ik tevreden ben.

De wegrit
We hadden een doel, een taak; Chloe moet de Madrid Challenge winnen. We hebben ons allemaal, stuk voor stuk volledig aan het plan gehouden. Ik ben onwijs trots dat we het met zijn allen hebben kunnen controleren. We hebben een echte teamprestatie neergezet. Ik merk zelf ook dat ik weer een stap heb gezet. Ik kon tot de laatste kilometer Chloe van voren houden en zelfs nog een gat dicht rijden. Hierna nam Romy het van mij over en die wist Chloe af te zetten tot de laatste 300 meter. Chloe twijfelde niet, ging de sprint aan, en wist het met overtuiging af te maken. Heel tof om hier deel van uit te maken. Zelf werd ik nog 13e in de sprint en 21e in het eindklassement. Oftewel een super weekend!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s