Giro delle Marche

Kort maar krachtig…

We keken uit naar deze wedstrijd als team. Helaas was het voor mij korter dan gepland. Waarschijnlijk heb ik iemand zijn wiel geraakt waardoor ik ten val ben gekomen. Ik had enorm veel last van mijn buik. Ik werd naar het ziekenhuis gebracht voor een controle. Er kwam niks ernstigs uit de echo gelukkig. Nu een paar dagen verder is alles onder controle. Ik ben lekker aan het trainen voor de laatste koersen van het seizoen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s