Laatste koers in China!

Na een mooi seizoen is het nu dan toch echt afgelopen. Gisteren heb ik in China de laatste worldtour wedstrijd van het seizoen gereden.

Het was een aparte wedstrijd. Er werd vanaf de start heel traag gereden. Toen de eerste klim begon was de koers geopend. Na de klimmen werd de wedstrijd gecontroleerd. Dit was gunstig voor de ploeg, aangezien onze sprinter in vorm was. Na de klimmen waren er verschillende aanvallen maar alles werd teruggehaald. Chloe wist de sprint te winnen van het overgebleven peloton.

Dit jaar kijk ik tevreden terug op het seizoen. Na een lastige start in de openingsklassiekers heb ik het compleet kunnen omdraaien. Ik heb alle doelen behaald die ik wilde behalen en zelfs op sommige vlakken mezelf kunnen verrassen. Ik kan niet wachten om de nieuwe doelen aan te gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s