Sponsoravond

Elk jaar word er een sponsoravond georganiseerd in combinatie met al mijn partners.

Dit jaar hebben er 2 bedrijven een presentatie gegeven over hun bedrijf, inclusief een rondleiding door het nieuwe pand van Unibouw vdg. Heel mooi om te zien hoe deze twee bedrijven de connectie hebben met topsport. Zelf heb ik een presentatie gegeven over topsport in combinatie met het bedrijfsleven met aansluitend een korte samenvatting van het jaar door middel van een swot analyse (strenght, weaknesses, opportunities, threats). Om het af te ronden heb ik mijn doelen voor het nieuwe jaar verteld en een vragenronde gedaan. De avond werd begeleid door Mark van Leuken. Het was wederom weer een super geslaagde avond. Ik ben super blij met de groep sponsoren die op dit moment achter mijn sportcarrière staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s