Nieuwjaar!

Sylvie 2019 begon met heel veel moois, zoals de overstap naar Parkhotel Valkenburg, een goed voorjaar en de studie ging ook volgens plan.

Later in het jaar kwam er meer pech mijn kant op. De val in Borsele heeft daarbij een grote rol gespeeld, maar we zijn doorgegaan en hebben niet opgegeven wat geresulteerd heeft in een goed najaar. ‘Het gevoel’ in de wedstrijden kwam namelijk terug.

Na het wedstrijdseizoen is er even mediastilte geweest. Vooral om gewoon even lekker rust te hebben en om mezelf voor te kunnen bereiden op het seizoen 2020, wat ook al weer bijna begint! Maar vanaf nu ga ik jullie iets meer op de hoogte houden van mijn bezigheden als sporter.

We hebben er nu een trainingskamp op zitten en het teamgevoel is er. Er zijn best veel ‘nieuwe’ rensters bij de ploeg gekomen wat altijd even aftasten is. Maar na het trainingskamp denk ik dat dit zeker goed gaat komen. Er is een balans tussen ervaren en iets minder ervaren rensters, tussen jong en oud maar we hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen.

Een nieuw seizoen betekent uiteraard ook nieuwe doelen. En daar ga ik volledig voor! We gaan zien wat 2020 mij te brengen heeft.

Karlijn over haar overstap naar Parkhotel Valkenburg Na twee hele mooie en leerzame seizoenen ga ik de komende 3 jaar uitkomen voor het Nederlandse UCI team Parkhotel Valkenburg CT.

Terug op het oude nest zoals de meesten het noemen. Gedeeltelijk is dit waar, maar wat ben ik trots dat ik de komende periode voor dit team mag uitkomen, na de groei die ze als totale organisatie/ploeg hebben doorgemaakt. Na een trainingskamp en meerdere ontmoetingen met de ploeg, ben ik meer dan blij dat ik deze stap heb gemaakt. Het lijkt erop dat het wederom een mooi jaar gaat worden, met een super gemotiveerde groep rensters en staff. Een goed begin is het halve werk zeggen ze dan ook, en dat is het zeker.

De komende weken zal nog in het teken staan van de voorbereidingen op het seizoen. Zo ga ik 7 januari met het Nederlands team naar Gran Canaria. Hierna staat er een teamweekend op het programma waaronder ook de ploegenpresentatie zal plaatsvinden op 2 februari. Op 8 februari vertrekken we dan wederom naar Spanje met het team. En dan is het zover, laat het seizoen maar beginnen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s